Ixxenz BV


Hoofdkantoor
Henri Dunantstraat 2a
5845 BG Sint Anthonis
T 0485 - 22 51 00
info@ixxenz.nl

Route Sint Anthonis
Vestiging Eindhoven
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven
T 040 24 02 003
info@ixxenz.nl

Route Eindhoven
Bank : NL15 RABO 0304 7050 12
BTW : NL8552 92 817 B01
KVK : 63562219

Privacyverklaring
Cookieverklaring

E-mail

Ons mailadres is info@ixxenz.nl

Telefoon

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Bel ons op één van de volgende nummers:

Hoofdkantoor Sint Anthonis:
T 0485 22 51 00


Vestiging Eindhoven:
T 040 24 02 003


Mailen kan natuurlijk ook: info@ixxenz.nl

Actueel

Onze klant vertelt....

Terwijl wij het kantoor van Barry van Bakel, Manager Engineering, bij Orangeworks in Mill binnenkomen worden de laatste resten van een taart aan de kant geschoven. “Een collega is 25 jaar op de zaak, dus dat wordt gevierd! Persoonlijke aandacht is bij ons erg belangrijk, vertelt Barry”.

Orangeworks groeit en ixxenz helpt daarbij. “In de afgelopen periode heeft ixxenz diverse vacatures bij ons vervuld zoals een lead engineer, een assemblage specialist en een werkvoorbereider”. Barry vervolgt: “Ik werk graag met ixxenz samen, zij zijn proactief en ik weet dat er achter de schermen hard gewerkt wordt. Naast Kim, kennen ook René en Sophie van ixxenz ons bedrijf. Wij hebben gesprekken gehad en rondleidingen gedaan. Dat is ook de kracht. Omdat zij ons bedrijf kennen, weten zij ook precies welk type mens er bij ons past en wordt er niet met hagel geschoten. Dat werkt veel gerichter met goed resultaat en zo kost het mij minder werk. Bovendien kent ixxenz kandidaten ook echt persoonlijk en checken zij essentiële zaken die bij andere bureaus niet gecheckt worden.”

Barry geeft aan trots te zijn op de mooie projecten die Orangeworks wereldwijd voor de voedingsmiddelenindustrie oplevert. “Gisteren bijvoorbeeld, stuurden onze monteurs ter plaatse ons via de app foto’s van een installatie in Canada en Engeland. Dan ben ik heel trots! “

“Orangeworks investeert veel in de technieken, methodes, infrastructuur en personeel. Werknemers zijn het belangrijkste voor ons bedrijf. Daarom investeren wij ook veel in de ontwikkeling van hen. Hiervoor stellen wij met iedere werknemer een ontwikkelplan op. Naast ‘technische’ vaardigheden heeft ook competentieontwikkeling hierbinnen een belangrijke plaats. Bovendien organiseren wij allerlei activiteiten zoals een etentje met nieuwjaar, een bouwvak-bbq en af en toe een borrel tussendoor. Naast een ondernemingsraad hebben wij ook een personeelsvereniging.”
Op de foto Barry met Rob (engineer) en Geert (lead engineer) van Orangeworks met Kim van ixxenz als verbindende ‘schakel’.

Deel deze pagina via