Ixxenz BV


Hoofdkantoor
Henri Dunantstraat 2a
5845 BG Sint Anthonis
T 0485 - 22 51 00
info@ixxenz.nl

Route Sint Anthonis
Vestiging Eindhoven
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven
T 040 24 02 003
info@ixxenz.nl

Route Eindhoven
Bank : NL15 RABO 0304 7050 12
BTW : NL8552 92 817 B01
KVK : 63562219

Privacyverklaring
Cookieverklaring

E-mail

Ons mailadres is info@ixxenz.nl

Telefoon

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Bel ons op één van de volgende nummers:

Hoofdkantoor Sint Anthonis:
T 0485 22 51 00


Vestiging Eindhoven:
T 040 24 02 003


Mailen kan natuurlijk ook: info@ixxenz.nl

Actueel

ixxenz opent hoofdkantoor in Sint Anthonis

Op zondag 22 november 2015 heeft ixxenz het hoofdkantoor in Sint Anthonis feestelijk geopend. Onder aanwezigheid van familie, vrienden, buren en relaties werd ixxenz symbolisch geopend door René Verhoef, Kim van Balen (beide directeur) en Stijn, het zoontje van Kim. Met een hapje en een drankje was het een gezellig samenzijn. Gasten kregen een rondleiding door het pand en er was ook een mogelijkheid om de laatste techniek van 3D printen en CAD tekeningen te bekijken. Iedereen was onder de indruk van de mooie locatie. Ook de burgemeester van Sint Anthonis was ‘s-middags aanwezig en vertelde dat ze het erg leuk vond dat ixxenz zich in Sint Anthonis gevestigd heeft.

Tijdens de openingsspeech vertelde René Verhoef verheugd te zijn met de start van ixxenz en met de samenwerking met Kim van Balen. “Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in werving en selectie van werktuigbouwkundigen en elektrotechnici vanaf MBO niveau. Hierin voorzien wij in een groeiende vraag van bedrijven die graag met specialisten samenwerken die juist kennis hebben van deze vakgebieden. Daarin zijn wij ook uniek in de regio. Met onze expertise in deze vakgebieden weten wij goede verbindingen tussen klanten en kandidaten tot stand te brengen. Dat sluit ook aan bij onze slogan ‘ wij verbinden technische professionals met innovatieve bedrijven”.

“De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het pand in Sint Anthonis te restylen” aldus Kim van Balen:. “En het resultaat mag er zijn. Een modern licht kantoor, mooi ingericht met alle technische faciliteiten die wij voor ons werk nodig hebben. Dat is voor ons ook belangrijk. Wij willen kandidaten en klanten in een professionele omgeving ontvangen.“

ixxenz kiest voor Sint Anthonis als hoofdvestiging omdat het centraal gelegen is en zowel de provincies Noord-Brabant, Limburg als Gelderland goed bereikbaar zijn. Bovendien heeft ixxenz een vestiging in Eindhoven ten midden van de ´brainport´. Klanten en kandidaten kunnen ons zo gemakkelijk via de A73 en A2 te bereiken.

Deel deze pagina via