Ixxenz BV


Hoofdkantoor
Henri Dunantstraat 2a
5845 BG Sint Anthonis
T 0485 - 22 51 00
info@ixxenz.nl

Route Sint Anthonis
Vestiging Eindhoven
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven
T 040 24 02 003
info@ixxenz.nl

Route Eindhoven
Bank : NL15 RABO 0304 7050 12
BTW : NL8552 92 817 B01
KVK : 63562219

Privacyverklaring
Cookieverklaring

E-mail

Ons mailadres is info@ixxenz.nl

Telefoon

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Bel ons op één van de volgende nummers:

Hoofdkantoor Sint Anthonis:
T 0485 22 51 00


Vestiging Eindhoven:
T 040 24 02 003


Mailen kan natuurlijk ook: info@ixxenz.nl

Actueel

Onze klant vertelt.....

“Kim van ixxenz heb ik leren kennen door een engineer die hier werkzaam is. Wij zoeken mensen die goed passen bij onze organisatie met goede kennis en kunde van machinebouw. Kim weet hierin de juiste match met kandidaten te maken. Onze samenwerking verloopt soepel, no-nonsense, eerlijk en afspraak is afspraak. Zij snapt het, net als René, mede-eigenaar van ixxenz, die ons bedrijf ook goed kent.”

Arno laat ons een van de machines zien die Amada maakt. Indrukwekkend! Hier worden hele dunne draden voorzien van meetpunten. In deze draden worden kleine chirurgische instrumenten, zoals bijvoorbeeld een microscoop ingebracht die dan door de chirurg in het lichaam naar de hersenen of bijvoorbeeld het hart geleid worden. Met de meetpunten kan de chirurg dan zien hoever de draad in het lichaam is.

Later tijdens ons interview legt Arno mij uit dat dit ook zo mooi is van het werken bij Amada. Als engineer ben je betrokken bij het gehele project en de bouw van de complete machine. Dit zijn vaak complexe machines die klantspecifiek ontworpen worden. Arno is trots op het machineplatform dat nu voor een groot deel gestandaardiseerd is. Vanuit deze basis wordt een machine verder ontwikkeld en afgebouwd. Dit maakt dat elke machine weer nieuw en uitdagend is. Een engineer kan hier dan ook volop zijn creativiteit kwijt en zijn vaardigheden verder ontwikkelen.

De juiste match: Arno Thoer, links (Manager Design & Engineering) met Jeroen (Engineer) en in het midden Kim van Balen, Directeur bij ixxenz.

Deel deze pagina via